You are not logged in.
Pages: 1
napisze po polsku:
Kupiłem 02/03/2016 godzina 17:40 Succubus Armor Fo bez opty jola i znowu to samo co wczesniej ze staffem 3005 kredytow w plecy pls napraw te itemki albo usun te co nie dzialaja z webshopa bo nie chce aby sytuacja sie powturzyla. przy okazji prosze o sprawdzenie czy idzie normalnie kupic set Etarnal Wing.
Pozdrawiam. Po przeczytaniu do usuniecia:D
Last edited by ShadowSum (2016-03-03 00:40:04)
Dodam że mogłbyś Matt zaczać sie interesować serveram a nie wiadra napierdalać, a jak juz napierdalasz wiadra to ogarniaj bo ludzie spierdalają. CC dalej nie ogarnięte, masz wyjebane na wszystko i wszystkich. Przyjmij to jako ostrzeżenie upadku servera.
Oceniaj to jak sobie chcesz, a jak nie widzisz że tu nic nie zostało poprawione i admin ma gdzieś zmiany i chce już 2 edycje robić bo mu ludzie pouciekali to sie nie dziw że są takie wpisy. Masz racje nie gram już tu i nie zamierzam grac na 2 edycji, która o ile się odbędzie skonczy się jak pierwsza
Pozdrawiam haha
Zobaczymy jak długo będzie Ci się podobała gra bez wsparcia administracji.
Faktycznie nie miałem ostatnio czasu , i po 3 i pol miesiacach ciezko bedzie przyciagnac graczy z powrotem , dla tego chce zrobić nową edycje na poprawionych plikach bez bugów z online etc. I poprawić konfiguracje , również ustawienia pvp , potrzebuje do tego pomocy tez paru osób .
Druga edycja na pewno potrwa dłużej niż pierwsza , człowiek uczy się na błędach , dla tego ludzie odeszli bo choć mało to były .
Z czasem różnie bywa ostatnio nie mogłem wgl go mieć , a teraz go bede miał i chce przywrócić serwer do życia
Pages: 1
[ Generated in 0.013 seconds, 11 queries executed - Memory usage: 669.8 KiB (Peak: 762.34 KiB) ]